Nosta erityinen hetki arjen yläpuolelle ja tilaa ryhmällesi unohtumaton elämys.Elämykset kaupungissa


DESIGN
Helsinki on designin aarreaitta ja tarjoaa moni-
puoliset mahdollisuudet tapahtumiin huippumuotoilun parissa. Tuotamme useita erilaisia designtapahtumakokonaisuuksia, jotka soveltuvat sekä pieniin erityistilaisuuksiin että yrityksen isompiin henkilökunta- ja asiakastilaisuuksiin.
Esimerkkejä:
- Tapaa designer ja kuule miten tulevaisuuden trendeistä tehdään tämän päivän menestys
- Designpajat joka firmalle - suunnitelkaa oma tuote
- Aktiiviset kierrokset designkortteleissa

KORU
Koru on kantajalleen aina elämys, ja sisältää yksilöllisiä tarinoita. Korun suunnittelu yritysryhmän kesken nostaa ryhmän yhteiset tarinat konkreettiseksi ilmentymäksi. Korun teko työvaiheineen on mielenkiintoinen kokemus omin käsin tehdystä ainutlaatuisesta esineestä.

KAUPUNKISEIKKAILUT
Vauhdikkaat, rennot ja innostavat kaupunkiseikkailut tuovat esiin uusimmat trendit, kuumimmat ilmiöt, makeimmat paikat, mielenkiintoisimmat ruuat ja viihteen kaikissa muodoissaan. Ottakaa porukasta kiinni ja hypätkää kaupungin sykkeeseen. Erilaisia vaihtoehtoja;
- Tiimiseikkailu kaupungin iltaelämässä
- Musiikin huumaa - kuorojen taisto
- Lyhytelokuvan teko
- Oman elämän supermalli - ilta valokuvauksen, muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin parissa.

Elämykset merellä

PURJEHDUKSET
Purjehdus on elämyksellinen taitolaji. Voitte osallistua aktiiviseen purjehtimiseen purjeveneessä tai lähteä mukaan meriretkelle jossa seuraatte isomman laivan purjeiden nostoa ja nautitte saariston maisemista. Purjehduselämyksen kruunaa sauna saariston siimeksessä. 
Purjehdus  vaatii strategisia taitoja, tiimityötä, tilannetajua ja ympäristön seurantaa. Siksi purjehduselämys kannattaa ottaa osaksi strategiapäiviä, tiimityöpäiviä ja kehitystilaisuuksia.

SAARTEN SALAISUUDET
Helsinki on saarien ympäröimä. Monet saarista kätkevät unohdettuja tarinoita, menneiden aikojen huviloita ja kartanoita, koskematonta luontoa ja kätkettyjä rantoja saunoineen. Lähde saaristoon, suunnittelemme teille unohtumattoman retken tuntemattomille seuduille ihan kotikulmilla. Saariin matka voi viedä purjelaivalla, hinaajalla, moottorialuksella, nopealla veneellä tai vaikka kanootilla.

RANTAROSVON PIILOPAIKKA
Rento rantaohjelma jossa rantarosvot ottavat mittaa toisistaan. Halonryöstöä, rosvopaistia lusmuillen, avotulen roihua, saunan lämpöä ja kuutamotanssit rantaremmin säestämänä.


Elämykset luonnossa

ERÄMEININKI
Luonto kutsuu, kuuletko?
Lähdetään luontoon, luonnon ehdoilla. Suomen luonto eri vuodenaikoina muodostaa aina vaihtuvan taustan tilaisuudelle. Luonnossa voi nauttia pelkästä hiljaisuudesta tai valita aktiivisempia vaihtoehtoja tiimikisoista ja selviytymistaidoista alkaen.


RUOKAA JA HYVINVOINTIA LUONNOSTA - 
LUONTORUOKAKURSSI AVOTULELLA
Villiruoka on tämän päivän ruokatrendi. Suomen luonnosta löytyy 100 syötävää sienilajia, 60 marjalajia ja 70 villikasvilajia. Mitä niistä te löydätte oman tilaisuutenne tarjoiluun? Luontoruuasta ja muista kotimaisista perusaineksista valmistetaan nuotiolla aitojen makujen ateria, alku-, pää-, ja jälkiruokineen. Tilaisuuden yhteydessä voidaan esitellä myös kauneudenhoitoa luonnontuotteilla tai terveyden edistämistä kasvikunnan tuottein.

LUONTOTAIDE
Luonto on loputon inspiraation lähde. Yhdistä innovaatio ja ideat luonto-ohjelmaan, ja anna lennokkaiden taideteosten syntyä. 

SHERWOODIN KISAT
Hauska tiimikisa ulkona luonnon helmassa. Valloittavat, kaikille soveltuvat, huumoripitoiset kisalajit on ideoitu Sherwoodin metsän veikkojen keskinäisten kisailujen mukaan. Jousiammunta, halonkaato, tynnyrinpyöritys, lankkuhiihto, rahasäkin heitto, aarteenryöstö ja monet muut lajit pistävät tiimit koetukselle.