IHANAT KESÄJUHLAT ODOTTAVAT!
                                               ° ILOISTA MIELTÄ.       
    ° OIVALTAVAA OHJELMAA.                           
  °AITOJA KOKEMUKSIA.  
      
                      ° RENTOA PALVELUN ALUSTA LOPPUUN.    
                                                          ° JUURI TEILLE SUUNNITELTU.TUTUSTU TULEVIEN KESÄJUHLIEN SUOSITUIMPIIN VALMIISIIN OHJELMAVAIHTOEHTOIHIN:

Kesän ensi-iltaelokuva 
Aitoja tarinoita, yhdessä tekemisen ja kokemisen intoa! Firman historian upeimmat ja hauskimmat taltioinnit! Tänä kesänä koetaan upeat ensi-illat joiden esiintyjinä, kuvaajina, ohjaajina ja katsojina toimitte te itse. Firman porukasta kootaan kuvaustiimejä jotka jokainen tekevät oman, upean ja ainutlaatuisen elokuvan. Ohjelma on tiivis ja sopii mainiosti kesäjuhlan ja illanvieton oheen. Suomen kesäsään arvaamattomuuden tuntien, tämä ohjelma onnistuu sekä sisällä että ulkona. 
"Ehdottoman hauska!" "Erinomaiset järjestelyt"! - kommentteja oman elokuvansa jo tehneiltä. 
Oma elokuva - ohjelma alkaen 75€/hlö (40hlö ryhmä).

 

Mimmit mettään ja kundeille skumppaa
- ihan luontoo!

Mimmien kesken pystytetään telttasauna, tehdään saunapuut ja laitetaan kunnon kokko tulille. Rannassa ollessa voidaan myös käydä kalalla ja ottaa matsi mölkkyä, jalkkista tai rantalentistä. Avotulella tehtävälle kalalle ja lihalle pitäisi vuolla vartaat sekä kaikille puulusikat. Sillä aikaa kundit pääsee hemmotteluun kasvohoitoon, hierontaan ja tutustumaan luonnonmukaiseen kosmetiikkaan skumppaa siemaillen. Vai pitäisikö kaikkien päästä osallistumaan kaikkeen? Voitte itse päättää! 
Joka tapauksessa ilta päättyy avotulella yhdessä tehtävään herkulliseen  illalliseen.

Rento yhdistelmä luonto-ohjelmaa, luonnonmukaista ruokaa ja  kosmetiikkaa, avotulella kokkausta, ulkopelejä, puutöitä, lentistä, saunomista. 

Ohjelma alkaen 85€/hlö (40hlö ryhmä).
 

Firma-peli
Nyt on firman strategiat panoksena kun jokainen pääsee osallistumaan suunnitteluun. Perinteisen rastiradan kuivakoista rasteista ei ole tietoakaan kun tiimit saavat itse suunnitella rastit toisten tiimien pään menoksi. Jokainen tiimi siis keksii ja rakentaa oman pelirastinsa ohjeineen. Rastin rakentamiseen ja koostamiseen annetaan selkeät ohjeet jottei homma karkaa käsistä ja apua on myös koko suunnittelu- ja rakennusvaiheen ajan tarjolla. Materiaalia ja tarvikkeita rasteja varten on myös  runsaasti saatavilla.

Rastien valmistuttua tiimit pääsevät testaamaan rasteja oikeassa kisassa, jossa palkitaan tuplasti; rastit parhaiten suorittanut tiimi ja parhaimman rastin suunnitellut tiimi.

Ohjelmaan voi sisältyä tietoisku tiimitoiminnan strategioista ja erilaisista ideointimenetelmistä, joita kannattaa hyödyntää pelirastien ideoinnissa. Ohjelma alkaen 55€/hlö (40hlö ryhmä).                                         


 Summer Night City - Party Pack
Kesäinen Helsinki, täydet terassit, kuumat kadut, vehreät puistot ja vilkas iltaelämä houkuttelee viettämään kesäjuhlan kaupungilla. 
Hauskasti ohjattu aktiivinen kaupunkikierros kesän houkuttelevimmissa paikoissa tarjoaa muotia, herkkuruokaa, picnicin, menevää musiikkia, baarikisoja, kesäisiä kaupunkitarinoita, tanssia ja paljon muuta. Parin tunnin mittainen kaupunkihurvittelu päättyy rantaravintolaan jossa juhlat jatkuvat rytmikkäissä tunnelmissa esimerkiksi salsatunnin ja drinkkikoulun merkeissä. 

Ohjelma alkaen 85€/hlö (40hlö ryhmä).


 
Kuorotaisto
Äänet auki, nyt alkaa kesän hauskin kisa! Firmanne jaetaan kuoroihin jotka kokoavat oman, huikean kuoroesityksensä jossa ei menoa ja meininkiä säästellä. Kyllä, kaikki pääsevät osallistumaan, laulutaitoja ei tässä tarvita. Jokainen kuoro saa harjoitella menevän bändin kanssa, ja lisäksi laulunopetus ja koreografia saavat tämän ohjelman aikana porukastanne kaiken irti. Eikä siinä vielä kaikki, jokaisella kuorolla on mahdollisuus somistautua laajan rekvisiitan avulla. Illan kruunaa esiintymiset eli varsinainen taisto, jonka jälkeen paras kuoro palkitaan!
Kuoro-ohjelma alkaen 65€/hlö (40hlö ryhmä).
 

Art goes firma
Uskallatteko tarttua taidehaasteeseen? Nyt kannattaisi haastaa koko porukka ideoimaan ja inspiroitumaan. Nyt ei tarvita värisilmää vaan enemmän pelisilmää ja lennokkaita ideoita. Suurien linjojen maalausta, maja-arkkitehtuuria, sarjakuvia, julisteita, värejä, materiaaleja, T-paitojen tuunausta, muotinäytöstä, illallisen koristelua ruokataiteella, ihmispatsaat ja monet muut tehtävät nostavat ryhmän luovuuden ihan uudelle tasolle.  Taiteilu, tuunailu ja rento luovuus löytyy kaikista, koska tähän ohjelmaan ei tarvitse taustatietoja tai -taitoja. Taidepaukun jälkeen siirrytään illalliselle joka koostuu värikkäistä kasviksista, uudella tavalla yhdistetyistä ruoka-aineista ja upeasti koristelluista herkuista.
Ohjelma alkaen 35€/hlö (40hlö ryhmä). 
 


Rantarosvon nuotiojuhla
Tunnelmaa avotulen loisteessa, kuun valossa hiekkarannalla, akustisen kitaran soittaessa merenkulkijoiden haikeita sävelmiä ja rantarosvojen tarinoidessa kaukaisista rannoista. Kenestä tulee teidän kesäjuhlienne rantarosvo? Rantarosvoksi kruunataan parhaiten rantakisan haasteista selvinnyt ja hän saa oikeuden sytyttää tulen illan ajopuunuotioon. Haasteisiin kuuluu erilaisia selviytymistaitoja joita rannoilla tarvitaan; ruuan keruuta luonnosta, lautan rakennusta, sääsuojan tekoa, tulen sytytystä, kiipeilyä, ongelmanratkaisua jne. Kaikki saavat osallistua myös herkullisen, aitojen makujen avotuli-illallisen laittoon. Avotulella valmistettava illallinen on ”päivän menu”,  se sisältää kuitenkin runsaan illallisen kauden lihaa ja kalaa, kasviksia ja marjoja, alkuruuan, pääruuan ja jälkiruuan. Rantajuhla huipentuu tansseihin akustisen musiikin säestämänä.   
Rantarosvon ohjelma alkaen 85€/hlö (40hlö ryhmä).
 

Maakravut kannelle - ohoi!
Upea, historiallinen purjelaivateatteri ja teemaelämys
Köysien natinaa kun tuuli vetää purjeita, miehistön huudot kannella, lokkien lento laivan ympärillä, tervan tuoksu, aidot merelliset maut ja koko historiallinen laivaelämys. Purjehduksen aikana vauhdikas teatteriesitys pitää yleisön mielenkiinnon korkealla kun laivan pieni miehistö yrittää värvätä lisää uutta väkeä laivan vahvuuteen. Kun miehistö hiukan lepäilee värväystouhujen kovasta työstä, on vieraiden aika nauttia runsas aikakauden henkeen soveltuva laiva-ateria. Miehistö myös tarjoilee aikakauteen soveltuvia juomia laivan kapyysissä.
Maakravut -kannelle ohjelma alkaen 89€/hlö (40hlö ryhmä).
  


Kesäjuhlat makunne mukaan
Onko teillä oma ohjelma jonka haluaisitte toteuttaa? KeyEventin osaamiseen kuuluu vahvasti erilaisten ohjelmien, tapahtumien ja konseptien ideointi, suunnittelu ja toteutus pikaisellakin aikataululla. Ottakaa yhteyttä niin tehdään yhdessä onnistunut kesätapahtuma!  info@keyevent.fi tai myynti: 050 328 5808