ENERGIAA, TEHOA JA TYYTYVÄISYYTTÄ KOKOUKSIIN!

Kokouksien tärkein anti on niiden sisältö, mutta kokouksen muut puitteet voivat ratkaista sisällön mieleen jäämisen. Erityistä huomiota vaativat kokoukset, strategiapäivät ja koulutustilaisuudet kannattaa suunnitella jokaista yksityiskohtaa myöten huolellisesti etukäteen. Mielenkiintoinen kokouspaikka, asiantunteva palvelu, virkistävät tarjoilut, kokoustekniikka sekä erilaiset oheisohjelmat luovat puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Pyydä KeyEvent apuun kokousjärjestelyihin ja keskity itse varsinaiseen sisältöön.

- koko tilaisuuden suunnittelu tukemaan kokouksen tavoitetta
- kokouspaikka
- kokoustekniikka
- videotaltioinnit
- henkilökunta
- tarjoilut
- kuljetukset maalla ja merellä
- oheisohjelmat
- yksityiskohdat; materiaalit, somistukset, lahjat
- fasilitointi
- puhujat


 
 KOKOUKSEN AIHEIDEN MIELEENPAINUMISEEN KANNATTAA PANOSTAA!

Fasilitointi erilaisin toiminnallisin keinoin syventää kokouksen aihetta. Innostavat, yhdessä tehtävät, tehokkaat ja monipuoliset ohjelmat motivoivat tehostamaan sekä omaa että yhteistä tavoitetta.
Kokouksen taukoihin kannattaa myös kiinnittää huomiota. Virkistävä tarjoilu voi riittää, mutta myös taukoliikunta, rentoutus, ulkoilu tai muut, lyhyetkin elämykset piristävät ja auttavat jaksamaan kokouspäivän loppuun asti.

KeyEvent suunnittelee ja toteuttaa kokouksen aiheeseen saumattomasti liittyvät ohjelmat. Alla muutamia esimerkkejä, mutta halutessanne juuri teille räätälöidyn kokouspaketin, ottakaa yhteyttä!

Ideaa! Kokouspäivä jossa kokouksen aihetta käsitellään ideoiden ja luovasti.

Väriä! Kokousta vauhditetaan taidelähtöisin menetelmin, ja haetaan voimaa väreistä.

Luontevaa! Luonto ja meri virkistävät jo itsessään, mutta aktiviteetit luonnossa virkistävät monin verroin.

Elokuva! Mitä jos kuvaisitte kokousaiheesta elokuvan? Lyhytelokuvaa suunnitellessa aiheeseen tulee keskityttyä huolellisesti ja aihe jää myös jälkikäteen seurattavaksi elokuvien kautta.