Tutustu tapahtumiin joita olemme tuottaneet asiakkaillemme vuodesta 2009:

KONE - Kutsuvieraiden designohjelma

Kone halusi kansainväliseen kokoukseen osallistuneiden työtekijöidensä puolisoille mielenkiintoista ja monipuolista päiväohjelmaa, jossa yhdistyisi tutustuminen Helsinkiin ja ryhmän toisiin jäseniin. Päivän teemaksi valikoitui aina ajankohtainen design. Päivä alkoi kävelykierroksella Helsingin tärkeissä design-kohteissa ja designkorttelin ostoksilla. Lounaan jälkeen osallistujat pääsivät itse kokeilemaan muotoilua, tekemällä itse omat matkamuistot. 
Ruukki Henkilöstöosasto - tiimiytyminen

Ruukin henkilöstövastaavat kokoontuivat yhteiseen tiimipäivään tutustumaan ja omaksumaan Ruukin uudistuneita arvoja. Menetelmäksi valittiin luova workshop, jonka avulla arvot muokkautuvat jokaisen osallistujan mieleen sopivaksi kokonaisuudeksi. Workshopin avulla selkiintyi myös monipuolisia viestejä joilla uusia arvoja lähdettiin viemään koko henkilöstölle.Aalto EE, EMBA Week - opiskelijoiden tutustuminen ja luova workshop

Aalto EE järjestää vuosittain useita koulutuksia kansainväliselle johdolle, joista EMBA on yksi laajimmista kokonaisuuksista ja EMBA Week opiskelukokonaisuuden aloitusjakso. Järjestimme viikon alussa luovan workshopin, jossa yhdistyi ulkomaisten osallistujien tutustuminen Helsinkiin, koko ryhmän tutustuminen toisiinsa ja viikon opiskeluohjelman aiheen käsittely erilaisin luovin menetelmin.
 

Kuvataideakatemia - näyttelyn avajaiset

Sitting quietly, doing nothing -näyttelyn avajaistilaisuus Kuva/Tilassa.
 

Markkinointi-instituutti - koulutusohjelman aloitustilaisuus

Markkinointi-instituutin puolen vuoden mittaiseen koulutusohjelmaan osallistuneille teimme ohjelman jossa pelin avulla tutustuttiin toisiinsa ja ohjelman tuleviin aiheisiin.
 


Trafi -  tupaantuliaiset

Kun neljä eri kuljetusalan virastoa yhdistyi Trafiksi, he muuttivat yhtenäisiin toimitiloihin Vallillaan. KeyEvent pyydettiin hoitamaan tupaantuliaisten järjestelyjä ja toiveena oli mukavan yhteishengen luominen perinteiseen virastomaailmaan, eri virastojen henkilöiden tutustuttaminen toisiinsa ja valoisa keväinen tunnelma toukokuun alussa. Haasteena oli viraston sokkeloisten tilojen hyödyntäminen koko 300 henkilön mukavaan juhlintaan. Ratkaisimme haasteen tarjoamalla jokaiselle jotakin, eli erilaisia toimintapisteitä talon eri osiin. Juhlissa viihdytti kaksi eri bändiä, improvisaatioteatteri ja close-up taikuri. Ohjelmassa oli myös valokuvausta hauskan rekvisiitan kanssa, peliautomaatteja ja rastikisa.  Monipuolisen ohjelman toteuttaminen ja aikataulutus onnistui ja paikalla olleilta sekä tilaajalta, Satu Pasaselta saimme paljon kiitosta kaikille soveltuvasta tarjonnasta.


 
Talentum - henkilöstötilaisuuksia

Talentum on kääntynyt KeyEventin puoleen jo usean henkilöstötilaisuutensa osalta. Onnistuneiden tapahtumakokonaisuuksien tavoitteena on ollut henkilöstön yhteenkuuluvuus, yhdessä viihtyminen ja tutustuminen. Ohjelmissa on suosittu viihteellisiä teemoja ja vuosien varrella olemme järjestäneet heille Kuorosota-ohjelman, Perjantai-illan huumaa –shown, innovaatio-ohjelman yhteistyössä Heurekan kanssa ja Firman pelit –ohjelman.  Henkilömäärä tilaisuuksissa on ollut noin 100. Talentumin Oona Silen-Kolehmainen ja Ulla Martola ovat kiitelleet järjestelyjä tapahtumakohtaisesti.

 
 
VR Talous - kesäpäivät

Olemme järjestäneet VR Talousosaston kesäjuhlat nyt kaksi kertaa. Molemmissa kesäjuhlissa on toivottu liikunnallista ohjelmaa luonnossa ja siksi paikoiksi on valikoitunut luonnonläheiset paikat. Ensimmäisellä kerralla patikoitiin Oittaan kartanon maastoissa ja rentouduttiin illallisen ohella Halavatun pappojen ohjelmasta  kartanon navetan ylisillä. Seuraavana vuonna vuorossa oli kulttuurikeskus Sofia ja kauniit merenrantamaastot Vuosaaren Kallahdenniemessä. Tapahtumien henkilömäärä on ollut noin 120. VR Talousosaston assistentti Hilkka Strand oli tyytyväinen järjestelyihin, jotka KeyEvent oli hoitanut alusta loppuun.